Първият отпаднал на старта на новото риалити в родния тв

...
Първият отпаднал на старта на новото риалити в родния тв
Коментари Харесай

Тайната падна! Ето коя е принцесата в Маскираният певец

Първият изнемощял на старта на новото риалити в родния тв ефир " Маскираният артист " е Иван Звездев, който доста ловко се криеше в ефектния си костюм на паун.

За него журито даде своите догатки и не сбърка, макар че за миг се замисли дали под маската не е тв водещият Цветомир Иванов от " Семейни войни ".



Голямо словесно надцакване обаче, провокира различен двубой в шоуто - този сред Розата и Принцесата. Техните маски към момента не са паднали, само че този, който стои зад една от тях, е към този момент явен! Зад маската на Принцесата се крие Алисия!



Въпреки че тайната за имената на участниците се пази строго и даже самите те нямат право да издават за нея и на най-близките си, не щеш ли не всички са спазили до дъно изискванията на продуцентите.

Фолкпевицата обаче, издадоха освен уликите за нея и осъществяването й, само че и самата тя освен това дни преди старта на формата! Алисия се е хвалела наляво и надясно, че ще взе участие в новото шоу, макар безапелационната възбрана на продуцентите това да се случва.



Близки до певицата потвърдиха това, което значи, че фолкдивата е нарушила доста разпоредбите на " Маскираният артист ". И в този момент я чакат строги наказания, които сигурно ще разгневят доста и известният със стриктонто си професионално отношение продуцент Маги Халваджиян. show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР