Първият отбор в Англия, който подновява тренировки, е Арсенал. Това

...
Първият отбор в Англия, който подновява тренировки, е Арсенал. Това
Коментари Харесай

В Арсенал подновяват тренировки от днес

Първият тим в Англия, който възобновява тренировки, е Арсенал. Това ще се случи през днешния ден, когато играчите могат да се завърнат на подготвителната база на отбора след 47 дни под карантина. Това става на непринуден принцип, само че се чака по-голямата част от футболистите да се явят.

Всички занимания, несъмнено, ще минават при съблюдаване на условията за сигурност. Сгради теще бъдат заключени, футболистите ще би трябвало да идват сами, с колите си и преоблечени, а след тренировката ще се къпят в домовете си. Всички 10 терена, с които разполага базата на "артилеристите ", са подготвени да одобряват играчи, като единствено петима ще могат да упражняват по едно и също време.

На играчите ще е неразрешено още да поддържат връзка по сред си и е направен специфичен график, с цел да не се засичат. Тренировките ще траят по един час и ще бъдат следени от треньорите на отбора, както и от мениджъра Микел Артета, който към този момент е оздравял, откакто бе диагностициран с COVID-19 и прекара своята карантина въз основата.

Шампионатът във Висшата лига бе преустановен в средата на март поради пандемията от ковид обхванала огромна част от света, само че в последните дни медиите в страната осведомят, че държавното управление планува олекотяване на ограниченията в страната и е поискало от управлението на Висшата лига правенето на проект за възобновяване на футболния сезон в страната.
Премиър лийг 31 кръг, неделя 22 март  Саутхамптън 18:30  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР