Първият наказателен процес срещу бивш президент на САЩ вероятно ще

...
Първият наказателен процес срещу бивш президент на САЩ вероятно ще
Коментари Харесай

Прокурорите в Ню Йорк подкрепят забавянето на процеса на Доналд Тръмп за „мълчаливите пари“

Първият углавен развой против някогашен президент на Съединени американски щати евентуално ще бъде отсрочен с до един месец, откакто прокурорите в Манхатън се съгласиха да дадат на Доналд Тръмп повече време за обзор на новополучени документи, отнасящи се до неговото дело за „ безмълвни пари “ в Ню Йорк.

Ако арбитър Хуан Мърчан, който следи случая, се съгласи, шестседмичният развой, който трябваше да стартира на 25 март, може в този момент стартират към края на април.

Отстъпката от офиса на окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг е последното опрощение за тактиката, употребена от правния екип на Тръмп, който се опита да забави или отклони делата против някогашен президент, като ги обвързва по процедурни въпроси.

Дори и да бъде отсрочено с месец, делото за безмълвните пари на Браг може да бъде единственото от четирите наказателни обвинявания против Тръмп, които ще бъдат прегледани преди президентските избори през ноември, защото другите случаи са изправени пред евентуално дълги закъснения.

Това също...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР