Първият кастинг на Бургас и морето“ за млади изпълнители ще

...
Първият кастинг на Бургас и морето“ за млади изпълнители ще
Коментари Харесай

„Бургас и морето“ - джуниър с първи кастинг за изпълнители

Първият кастинг на „ Бургас и морето “ за млади реализатори ще се организира в Културен дом НХК на 24 февруари.

Конкурсъте с нов формат и надгражда трансформиралият се в емблема на Бургас обичаен фестивал за естрадна ария " Бургас и морето ".

В него могат да вземат участие самостоятелни реализатори, дуети, трио и групи до 6 индивида на възраст сред 16 и 33 години. На прослушването артистите ще би трябвало да показват една авторска ария и един кавър. Входът е свободен за гости и придружители.

Наградният фонд е на стойност до 10000 лв., както и професионален звукозапис в студио, правене на видео, радио, телевизионна и онлайн реклама на песента на спечелилия.

Журито, формирано от експерти в сферата, ще изслуша и даде оценка на всеки от участниците. Ето и кои са те:

Доцент Дарияна Куманова е е доцент в Академията на Сан Ремо от 2011 година Удостоена е с премията жена на годината в Италия в категория „ Изкуство “, носителка на премията „ Златен лъв “ от фестивала във Венеция за професионални триумфи в региона на музиката и културата.

Антонио Вандони е артистичен музикален шеф на Radio Italia Solo Musica Italiana и Radio Italia TV. От 2000 година се грижи и за артистичното управление на повече от 700 музикални събития в Италия и по света - в " RADIO ITALIA LIVE Il concerto " на Пиаца дел Дуомо в Милано, на Олимпиадата в Пекин и Лондон, на Европейското състезание и Световното състезание в Германия, Южна Африка и Бразилия, от 2006 година досега.

Христин Стрижлев ръководи компании в региона на медиите от 1995 година

Михаела Маринова е българска певица, участник в музикалниформати.

Стефан Илчев е български музикант, артист, продуцент и актьор. Носител на няколко музикални награди от локални и интернационалните състезания. Музикалната му биография е обвързвана с състезанието за ария „ Бургас и морето “. Песни в негово осъществяване няколко пъти са печелили Награда на публиката.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР