Първият изцяло онлайн магазин за автомобили отвори виртуални врати. Cazam

...
Първият изцяло онлайн магазин за автомобили отвори виртуални врати. Cazam
Коментари Харесай

Първият онлайн магазин за автомобили заработи у нас

Първият напълно онлайн магазин за коли отвори виртуални порти. Cazam предлага новаторски модел в целия развой по придобиване на транспортно средство. Платформата, която започва в края на 2022 година, дава всички благоприятни условия за финансиране на една кола – лизинг, наем и директна покупка, като за удобството на потребителя процесът е напълно цифровизиран.

Най-големите преимущества на услугата са 360-градусов цифров оглед на всяка кола, доставка на автомобила до дома, удължена или фабрична гаранция за всеки автомобил и 100-точков DEKRA чек.

„ Дигитализацията и качеството на услугата са в центъра на развиването на Cazam. Искаме да предложим на нашите консуматори един спокоен и елементарен метод да закупят автомобил или да продадат своя, без даже да стават от дивана. Всеки от колите, които предлагаме, е с тествана история, потвърден генезис и може да бъде върнат до 14 дни след покупката. От февруари стартирахме и изкупуване на коли ”, показа Ивайло Петков, шеф на Cazam.bg.

Очакванията са в идващите 5 години над 30 % от продажбите на използвани коли в развитите пазари да се правят напълно онлайн, което се планува и за България. Това се дължи освен на по-лесния и комфортен метод за извършване на покупки, само че и на спомагателната отбрана и успокоение за потребителите при онлайн покупка.

Cazam е част от групата на ELG, която дава услуги за финансиране, наем, ръководство и продажба на коли. В портфолиото на ELG се включват и марките Uplease, AMIGO и Simpl.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР