Първият и ужасно скандален сезон на Ергенът отдавна завърши, а

...
Първият и ужасно скандален сезон на Ергенът отдавна завърши, а
Коментари Харесай

Гери от Ергенът удари Виктория по слабото място

Първият и извънредно абсурден сезон на " Ергенът " от дълго време приключи, а първият ерген на нацията - Виктор съумя да си откри жена, само че не измежду колоритните участнички в шоуто. Играта за някои от девойки продължава и те не стопират да се " хапят ", и то към този момент близо година след края на фотосите.

Този път Гергана Стаменова реши да настъпи Виктория Капитонова по болното ѝ място. Рускинята стана за смях и главен обект на насмешки, които зареди Гери, написа Шоу Блиц.

Любопитно видео пусна Гери Стаменова в профила си в най-нашумялата мрежа ТикТок. След като изкара замайващ работен уикенд, в който бе специфичен посетител на откриването на летния сезон в Слънчев Бряг, Гери остана на родното Черноморие за заслужена отмора.

В едно от последните видеа, които разгласява в ТикТок профила си Гери си направи жестока насмешка на гърба на Виктория. Тя демонстрира изтънчен и безценен Ролекс, а в глас зад кадър Гери афишира, че часовникът е специфичен подарък за най-оплюваната победителка в риалити формат у нас до този миг. В шоуто Виктория не спираше да повтаря, че желае да получи точно подобен подарък от някой мъж.
@stamenowwa11 #stamenowa #rolex #fyp #victoriakapitonova #геристаменова #fypシ゚viral #rolexwatch #ergenyt #podaruci #ергенът #гергана #geri #подарък ♬ original sound - stamenowwa11

Бдителни наблюдаващи незабавно означиха, че това няма по какъв начин да е истина, защото часовникът е мъжки. Видеото повдигна редица въпроси измежду почитателите на красивата певица. „ Да не е от Илиянци? “, „ Е, ти ѝ разруши всички фантазии? “, „ Реплика! “ – бяха единствено част от мненията под видеото на Гери.

Виктория към момента не е дала отговор на ироничното видео, не излиза наяве и за кого в действителност е предопределен първокласният аксесоар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР