Първият гост в новото шоу на ТВ и онлайн звездата

...
Първият гост в новото шоу на ТВ и онлайн звездата
Коментари Харесай

Рапърът Криско влиза „В играта с Дани Петканов“

Първият посетител в новото шоу на ТВ и онлайн звездата Дани Петканов – „ В играта с Дани Петканов “ е рапърът Криско. В пилотния епизод на поредицата Криско ще бъде подложен на пресечен разпит от Дани, а заниманието още веднъж няма да липсва. Дани е приготвил две провокации за своя посетител, които по едно и също време ще разсмеят и шокират потребителите.

На посетители на Дани, Криско приказва за началото на своята кариера, за книгата, която скоро издаде, както и за своята другарка.

„ Не съм направил книгата си за пари. Получих доста позитивна противоположна връзка за нея както от родители, по този начин и от децата, което е най-важното за мен “, сподели Криско пред Дани.

В шоуто не липсват и пиперливи въпроси, като този дали Криско не възнамерява женитба. Рапърът призна, че живее дружно със своята другарка, само че към този момент не мислят за женитба. „ Сватбата е въпрос на избор. За мен е нещо като втори бал и не ми е доста забавно “, добавя Криско.

Обстановката в шоуто същински се нажежава, когато Дани насочва две провокации към Криско. Първото е да бъдат познавани разнообразни скрити предмети, а във второто Криско и Дани дават отговор на занимателни и сериозни мнения на почитатели от обществените мрежи.

Кой ще завоюва „ В играта с Дани Петканов “ и какво друго разкри Криско за себе си, гледайте в пилотния епизод на шоуто тук.

Гледайте „ В играта с Дани Петканов “ всеки четвъртък във Vbox7.com.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР