Първият ден от септември, разбира се, измина съвсем неусетно. Но

...
Първият ден от септември, разбира се, измина съвсем неусетно. Но
Коментари Харесай

Новите филмите и сериали по HBO през септември

Първият ден от септември, несъмнено, измина напълно незабелязано. Но нали беше неделя и по тази причина не се изненадваме. Бас ловим, че в случай че беше през седмицата, обстановката щеше да е друга.
 Новите филми и сериали по HBO през август
Новите филми и сериали по HBO през август

Август ще бъде парещ и под диктовката на Дуейн Джонсън

Но не таим неприятни усеща към месеца, тъй като обичаме лятото, само че есента напряко я обожаваме. Време е и да хвърлим един взор към новите филми и сериали, които ще гледаме по HBO.

" Манифест "

Месецът към този момент стартира стремително с " Манифест ". Първият сезон на този сериал излезе преди към година и знаем, че се приготвя втори, който чакаме напролет на 2020 година

" Манифест " ни качва на полет 828 на самолетната компания Montego Air. През по-голямата част от времето всичко с полета е наред, като се изключи дребна турбуленция.
 Първи взор към Manifest
Когато самолетът се трансформира в машина на времето

Ще забележим защо става въпрос в сериала на NBC и Universal

Когато обаче самолетът се приземява, всички хора на летището са в потрес. Причината е, че самолетът от полет 828 е бил разгласен за безследно липсващ преди цели пет години.

Близките на пасажерите, а и всички останали хора, са остарели с пет години и им проличава. По пасажерите на полета обаче няма и диря от остаряване...

" Манифест " е в HBO GO от 1 септември

" Нюйоркска комбина "

Както към този момент знаем от първите два сезона, " Нюйоркска комбина " ни връща през 70-те години на предишния век, когато порното не е било това, което е през днешния ден.

Ако би трябвало да бъде почтени, въобще не е било легално, само че двата сезона ни демонстрираха по какъв начин Франки и Винсент Мартино (Джеймс Франко) сплотиха старания с предприемчивата продажница Кенди (Маги Джелнхол), с цел да трансфорат удоволствието в бизнес.

Сега сериалът се завръща за своя трети и финален сезон, в който проблемите не престават. Действията в него ще се развиват в средата на 80-те години, когато възходът на порното е реалност.

Тогава обаче се появява и първата вълна от принуждение, подбудено от използването на кокаин, както и все множеството случаи на заболели от ХИВ. Това са все неща, с които промишлеността би трябвало да се оправи, в случай че желае да оцелее.

Премиерата на " Нюйоркска комбина " 10 септември по HBO от 21 ч.

Първият епизод ще бъде разполагаем в HBO GO от сутринта на същия ден

" Под станция " Темпъл "

Всяко метро крие своите секрети, а Лондонското не прави изключение. Даниел (Марк Стронг) е претърпял персонална драма и сърдит на системата доктор. Той взема решение да отвори незаконна клиника в лабиринта от тунели, намиращи се под Лондон.

В тази клиника Даниел предлага лекуване на хората, което лечебните заведения им отхвърлят. В начинанието му оказват помощ Лий - неудовлетворен от протичащото се в страната водач, и Анна (Карис ван Хутен) - медицински откривател.

Този невероятен бизнес ще срещне тримата с емигранти, нарушители и какви ли не чудаци, от което ще произлязат доста забавни случки. " Под станция " Темпъл " ще бъде от осем епизода, въодушевени от норвежкия сериал Valkyrien.

" Под станция " Темпъл " е в HBO GO от 13 септември

" Стъкления "

Този филм несъмнено си заслужава гледането. Той е продължение на " Неуязвимият " (2000 г.) и " На части " (2017 г.), които също са режисирани от М. Найт Шамалан. Ето за какво е добре да ги изгледаме преди да пристъпим към " Стъкления ".

Илайджа Прайс (Самюел Л. Джаксън) страда от рядко заболяване, което прави костите му чупливи като стъкло. Умът му обаче е изострен като бръснач и в третия филм съумява да го покаже.
 „ Стъкления “, Джеймс Макавой, Брус Уилис, Самюел Л. Джаксън и какво да чакаме от кино лентата
Какво да чакаме от „ Стъкления “

Възможно ли е комиксовите герои да са същински

Той манипулира сполучливо Дайвид Дън (Брус Уилис), който има нечовешка мощ, и Кевин Уендъл Кръмб (Джеймс Макавой), в който пък живеят 23 персони. Има и още една, която всички назовават Звяра.

Изправя ги един против различен, а задачата е много благородна, най-малко в неговите очи. Илайджа желае целият свят да разбере, че мутантите съществуват и героите от комиксите в действителност са същински и не трябва да бъдат затваряни в психиатрични клиники.

Премиерата на " Стъкления " е на 15 септември от 21 ч. по HBO

От сутринта на същия ден ще бъде разполагаем в HBO GO

" В сянката на Кулите близнаци: Гимназия Стайвесънт "

Като месецът вечно ще остане белязан от терористичното нахлуване над Световния търговски център в Ню Йорк. В документалния филм " В сянката на Кулите близнаци: Гимназия Стайвесънт " режисьорката Ейми Шатц ще ни даде един нов и друг взор към нещастието.

Различното е, че осемте души, които застават пред камерата, са претърпели терористичния акт от първа ръка. Но по-интересното е, че през 2001 година са били възпитаници и е трябвало да се оправят с настъпилия смут.

Шатц е подготвила и версия за деца - " Какво се случи на 11 септември ", която има за цел да показа 11 септември 2001 година по наличен и понятен за тях метод.

Премиерата и двете продукции е на 12 септември

Другите забавни заглавия през месец септември, които можем да гледаме по HBO и в HBO GO, са " Ралф разрушава интернета " (1 септември), " Див живот " (8 септември), " Бандитките на Оушън " (8 септември), " Холмс и Уотсън " (22 септември) и " Фаворитката " (29 септември).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР