Първият ден на промяна е 3 март. Секстилът на Венера

...
Първият ден на промяна е 3 март. Секстилът на Венера
Коментари Харесай

Март готви кардинални промени за 5 зодиакални знака

Първият ден на смяна е 3 март. Секстилът на Венера с Уран могат да освежат любовния ви живот. Но при изискване, че вие сами би трябвало да поемете самодейността. Нека този аспект донесе нова креативна концепция и разшири кръгозора ви по въпросите за хубостта.
Същото може да се каже и за парите. Венера с Уран са в положение да дадат веществен прогрес, само че тънък - към момента би трябвало да можете да разберете какво се е трансформирало. Този ден ще бъде най-съществен за Телец, Везни и Риби.
За Телеца животът ще се промени към свободата. Жена ще им помогне в това. Пътуването до галерия, концерт или ресторант също може да бъде подтик за смяна.
Ако Телецът отиде при стилист, коафьор, козметик, новият външен тип ще се отрази и на вътрешното му положение. Той ще се почувства освободен от шаблони, самостоятелен и забавен. Той ще стартира да се държи по друг метод.
Везните ще имат по-добри взаимоотношения в работния екип, повече комфорт на работното място и по-добри работни графици. За задачата самите Везни би трябвало да поемат самодейността - да се извърнат към шефовете си и да приказват за нови офис мебели, да стартират да декорират работното място, да намерят метод към сътрудниците.
Рибите ще трансформират външния си тип към по-добро. В персоналния им живот може да се случи прелестен поврат. И най-после, денят ще даде на хората на изкуството свежа креативна концепция.
Вторият път измененията ще дойдат на 21-22 март.
Те ще бъдат донесени от секстила на Меркурий и Уран. Той ще донесе свежи хрумвания, нова информация, непредвидени срещи и пътувания. Хората ще бъдат отворени и другарски настроени, ще бъде елементарно да се срещат и да се сприятеляват.
Това са положителни дни за инсталиране на нов програмен продукт, преодоляване на нова джаджа или нещо от домашен уреди със комплициран софтуерен надзор, запознаване с нов човек, присъединение към нова обществена група.
 Пет позитивни черти на зодия Риби Пет позитивни черти на зодия Риби
След като минахме през петте отрицателни черти на зодия Риби е време да забележим и позитивните страни. Сайтът yourtango.com е събрал най-д...
Аспектът ще има най-силен резултат върху Телец, Близнаци, Дева и Риби.
Среща или пътешестване ще промени живота на Телец към независимост. Ползите от него за Телеца ще бъдат доста огромни.
Близнаците ще получат нова бизнес информация. Може би непланирана, само че възнаграждаваща бизнес среща или пътешестване.
Девата я чака ново запознанство. Може да се появи непредвидена и забавна персонална или комерсиална оферта.
Рибите ще генерират истински хрумвания. Рибите могат да трансформират гледната си точка за избрани неща, ще открият нов метод към познати проблеми и ще научат нещо ново.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР