Първият червен килим след пандемията беше постлан в Холивуд, предадоха

...
Първият червен килим след пандемията беше постлан в Холивуд, предадоха
Коментари Харесай

Най-после: първи червен килим след пандемията

Първият червен килим след пандемията беше застлан в Холивуд, предадоха от Variety. На 24 юни се е състояла първата кино премиера от над 3 месеца насам. Последната гала беше на 10 март по случай излизането на „ Bloodshot “ с Вин Дизел, един от последните нови филми.

В сряда вечерта киното The Montalban Theater Rooftop е посрещнало аудитория за прожекцията на новата инди комедия „ aTypical Wednesday “. Въпреки че постройката побира 200 души, на събитието са били позволени единствено към 60 госта, според наредбата за стеснен потенциал. Всички били задължени да носят маски и температурата на всеки е била измервана на входа. Купонът се е провел на покрива на киното.

На аления килим били позволени единствено 6 фотографа. Репортери изобщо не участвали.

Режисьорът на кино лентата Джей Лий споделя пред изданието, че премиерата се е случила леко изведнъж. От киносалона се свързали с него, с цел да му оповестят, че им е разрешено да отворят порти и да са домакини на церемонията, стига всички ограничаващи ограничения да се съблюдават прецизно. Лий бил обезпокоен, че хората не са подготвени към момента да тръгнат по купони, само че се оказало, че всички с неспокойствие приели поканата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР