Първия мобилен оператор заяви, че вдига цените от Нова година

...
Първия мобилен оператор заяви, че вдига цените от Нова година
Коментари Харесай

ОБЗОР: Мобилните оператори вдигат цените, строител си направи частен паркинг на общинска земя в Пловдив

Първия мобилен оператор съобщи, че подвига цените от Нова година с показателя на инфлация. „ Виваком ” уведоми своите клиенти, че сумите по договорите ще се усилят с до 2 лв.. Засега другите два мобилни оператори – А1 и „ Йетел ” не са оповестили повдигането на цените, само че се чака това да се случи скоро.
Прочетете още

Нова кооперация в Кючука от години употребява общински терен за частен паркинг, като е заградил парцела, поставил скоби и номерирал за жилищата в постройката. След сигнал на TrafficNews се чака паркингът да бъде конфискуван и пуснат на търг за живеещите в квартала, които да го употребяват против наем към Общината.

Пловдив още веднъж е обгазен. Черен пушек се стели от региона на Шекер махала. Отново става дума за горене на гуми, което предизвиква и отровните черни сажди.  Въпреки че горенето на гуми в гетото е всекидневие до момента не са се взели никакви ограничения от страна на управляващите за казуса, който трови въздуха на Пловдив.

Голяма ВиК – повреда край Скобелева майка остави съвсем целия Пловдив без вода. Бе обиден въздушник, който зарежда помпената станция за целия град.

Съдът за следващ път поряза притежателите на противозаконния хотелски комплекс " Клепсидра резидънс ". Фирмата, притежател на хотела, който действа нелегално, " Инвестпродукт " е обжалвала заповедта на Дирекция за народен строителен надзор, с която е неразрешено използването на обекта.

Антибиотици за деца и възрастни, както и доста от противогрипните препарати липсват по аптеките в цялата страна. Пловдив също не изостава и дефицитът на лекарствени артикули се задълбочава от ден на ден. Причината по тази причина е, че търсенето им тази година е двойно по-голямо спрямо декември 2021 година

Фойерверки и пиротехника – кошмарът на всяко животно. И тази година посрещането на Новата 2023 година в Пловдив, бе съпроводено от доста гърмежи, същински стресиращи домашните любимци и безпризорните четириноги. За благополучие през тази година се е разминало без физически пострадвания на улични животни. Въпреки това чиновници и притежатели на клиниките са осведомени с няколко случаи за избягали животни.

Две пилотни коли са придружавали буса с незаконни мигранти, каран от жандармерист и хванат край Пловдив.

Всичко е неистина! Това сподели Снежана Сандова - баба на 2-годишното дете, в чиито ръце беше комплициран револвер малко след настъпването на Новата година.

Неправилното паркиране пред Военния съд в Пловдив се е трансформирало в всекидневие,. Граждани и чиновници от съда постоянно оставят колите си на неразрешени за паркиране места на ул. „ Д-р Г. М. Димитров ”.

Русия ще разгласи едностранно преустановяване на огъня за 36 часа, започвайки от на следващия ден в 12 часа локално време. Това заяви организация " Интерфакс ", базирайки се на изказване на Кремъл. Президентът Владимир Путин е разпоредил на министъра на защитата Шойгу да вкара режим на спиране по цялата фронтова линия.

Щамът на ковид Омикрон XBB.1.5, който единствено за няколко седмици се трансформира в доминиращ в Съединени американски щати, може да провокира нова вълна, обявиха представител на Световната здравна организация.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР