Първите работни дни на януари са най-тъжните в годината, хората

...
Първите работни дни на януари са най-тъжните в годината, хората
Коментари Харесай

Андрей излезе с името си и шокира: Брутално е, но го направих за 96 часа! Бях пред припадане

Първите работни дни на януари са най-тъжните в годината, хората нормално са в меланхолия и да ви кажа няма да става по-добре, изповядва се продуцентът
Продуцентът Андрей Арнаудов хвърли в ступор за броени минути почитателите си в обществените мрежи. Причината се оказа обичайна равносметка, която всеки сякаш прави в края на годината и началото на новата, която обаче не носела нищо положително.
„ Първите работни дни на януари са най-тъжните в годината, хората нормално са в меланхолия и да ви кажа няма да става по-добре, защото другата седмица стартира да вали, първо дъжд, по-късно сняг, и има заплаха тя да се усили “, по този начин стартира последното видео на Андрей в Инстаграм профила му.
„ Ако имате проблеми с меланхолия, намален тонус след Нова година, персонално аз взех решение този проблем с четири дни жесток апетит. Това е един от методите да се преборим с неприятното си въодушевление “, продължава да си разсъждава Арнаудов, без да прецизира от кое място се е породила потребността му да прави обществени самопризнания.
От 1 януари вечерта до през днешния ден, цели четири денонощия, аз не съм ял. Не съм хапвал никаква храна. На няколко пъти, когато ми прималяваше, пиех някакви зеленчукови фрешове и това, което мога да ви кажа е, че се усещам великолепно на четвъртия ден. За това време съм приел най-вече 300 калории. Да, няколко пъти леко ми прилошаваше и не знам дали е уместно за всички, аз въпреки всичко съм човек, който тренира.
Не знам дали не би трябвало да се консултирате преди този момент за здравословното си положение, само че ви подсигурявам, че на четвъртия ден ще се чувствате великолепно.
Принципно би трябвало да ви призная, че върша неща, които не са напълно ок. По-добре, когато човек е на цялостен апетит, да не прави нищо и да си лежи у дома, а аз отивам на работа, пък и леко упражнявам всеки ден. Това, мисля, е единствено за хора, които имат повече сила и мощ от естественото. При всички положения, в случай че имате опция, почивайте повече.
Оставете килограмите, то е ясно, че ще отслабнете, единствено че това не е главната цел. Човек може да смъкна и без рисков апетит, само че душевен ще се почувства доста по-добре и депресията доста съществено ще намалее.
Аз персонално се усещам рафиниран, имам възприятието, че са ми отворени очите. Правил съм го и преди и бях не запомнил какъв брой е крепко. Няколко дни апетит избистрят съществено мозъка и те карат да се чувстваш доста по-добре и подмладен. Утре и като се подстрижа ще дръпна 7-8 години “, добави още с усмивка Андрей.
„ Всеки си намира своя метод, само че аз ви споделих моя. Ако имате сили да издържите, тъй като на моменти е тежко, направете го. Малко липса на храна, алкохол и други отрови, доста оказват помощ на мозъка “, приключва продуцентът, написа show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР