Първите печеливши в играта на Дневник и Форум Филм България,

...
Първите печеливши в играта на Дневник и Форум Филм България,
Коментари Харесай

Ето ги и първите печеливши от играта за филма "Домът на Gucci"

Първите печеливши в играта на " Дневник " и " Форум Филм България ", обвързвана с кино лентата " Домът на Gucci ", са към този момент известни. Екземпляр от книгата, по която е снимана лентата, и два билета за прожекция на кино лентата печелят читателите с потребителки имена в уеб страницата nxg07573348 и tbq351087825.

Общо 368 души са взели участие в първото равнище на играта, което завърши в понеделник. Верен отговор са дали 192-ма, като измежду тях са определени и спечелилите. До неделя в среднощ можете да се включите във второто равнище на играта.

Филмът " Домът на Gucci " потегля премиерно в кината в България този петък (26 ноември). Продуцент и режисьор на кино лентата е номинираният четири пъти за " Оскар " като продуцент и режисьор Ридли Скот ( " Гладиатор ", " Телма и Луиз ", " Марсианецът " и др.). Звездният актьорски състав включва носителите на " Оскар " Джаред Лето, Ал Пачино и Джеръми Айрънс, и номинираните за най-престижната кино премия Салма Хайек и Адам Драйвър. В една от основните функции е и известната най-вече като сполучлива певица Лейди Гага, която прави втори опит да грабне " Оскар " и като актриса, след номинацията за статуетката за " Роди се звезда ".

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР