Първите любовни трепети в хитовото риалити Фермата“ вече са факт.

...
Първите любовни трепети в хитовото риалити Фермата“ вече са факт.
Коментари Харесай

Любовен триъгълник взриви „Фермата“! Палавата гимнастичка Валерия омота главата на танцьор и футболист

Първите любовни трепети в хитовото риалити „ Фермата “ към този момент са факт. Броени дни след старта на предаването измежду участниците към този момент има заформен прочувствен триъгълник. Палавата гимнастичка Валерия небрежно омота в мрежите си и най-младия участник - танцьора Калоян, а към този момент хвърчат искри и сред нея и футболиста Алек. Засега обаче резултатът е в интерес на спортиста, макар че първоначално Валерия даваше задатъци на Калоян, издават наши източници. Татуираният спортяга не изпуска гимнастичката от взор, а и тя не му се дърпа доста. Двамата употребявали всеки късмет да бъдат един до различен, а Алек - и да опипа тялото на гимнастичката.

Професионалният сваляч Алек бил впечатлен от „ старозагорското Бентли “, какъвто прякор й лепнаха останалите. Освен със закачки и пъчене, той я зарибявал с откровени диалози и истории за някогашни любовници, които го ревнували. Хора от близкия кръг на Валерия не се учудват, че тя си е паднала по спортиста. Тя имаше гадже футболист преди време и постоянно е казвала, че е значимо индивидът до нея да бъде спортист, тъй като харесват едни и същи неща.

Останалите фермери гледат с приятност на прехвърчащите искри сред двамата, без значение че в началото всички подкрепяли благосклонностите сред съдбовната Вал и хип-хоп танцьора Калоян. На кастингите русото прелъщение небрежно впечатлило спрягания за двойник на Джъстийн Бийбър танцьор.

Още преди да бъде определена на присъединяване Валерия се намърдала до него, а последвалите закачки не останали загадка за продуцентите на предаването. Историята с Алек обаче наподобява е на път да стане по-сериозна.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР