Първите дози от ваксините за деца между 5 и 11

...
Първите дози от ваксините за деца между 5 и 11
Коментари Харесай

Идват ваксините за деца между 5 и 11 години, в София ще има два пункта за тях |

Първите дози от имунизациите за деца сред 5 и 11 години ще дойдат у нас в понеделник. В София ще има два пункта за дребните - в " Пирогов " и в " Софиямед ". 

Това заяви доктор Гергана Николова, общопрактикуващ доктор, по Българска национална телевизия. Тя посочи, че е планувано да има общо 6 пункта за имунизация, защото флаконът на имунизацията съдържа дози за 10 деца. 

За момента на персоналните лекари няма да бъдат отпускани ваксини, сподели още доктор Николова. 

Всяко хронично заболяване е свидетелствуване да си сложите ваксина, тъй като то е риск, в случай че срещнете вируса, да има неприятни последствия, акцентира тя. И 

Понеже доста се спекулира по тематиката и се приказва за насърчаване на стерилитет след имунизация - аз съм ваксинирала три двойки съпрузи, които чакат деца и бременността се развива напълно обикновено, дори едната бременна има предпочитание и ще сложим бустерна доза на 22-и. Както при всяко едно заболяване, когато ние сложим имунизацията в този интервал, се ражда едно предпазено бебе, безапелационна е доктор Николова.

Имам деца над 14 години, които са имунизирани и просто желаеха да могат умерено да отидат на учебно заведение. Децата понасят извънредно леко имунизирането, страха на огромния го няма при дребния, добави тя. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР