Първите 100 дни на правителството преминаха под знака на пълна

...
Първите 100 дни на правителството преминаха под знака на пълна
Коментари Харесай

Манолова: Първите 100 дни на правителството преминаха под знака на пълна безпомощност

Първите 100 дни на държавното управление минаха под знака на цялостна беззащитност. Има голям развива сред оценката, която Петков си даде и тази от 3,50, което дадоха българските жители. Това разяснява пред Нова нюз Мая Манолова.

„ Подкрепяхме „ Продължаваме смяна ”, само че неуспехът на това държавно управление и голямото отчаяние измежду хората е, тъй като не се извършват поетите обещания. Социалната политика е неуспех, българските семейства не са подкрепени от страната. Обещанията за преустановяване на порочните практики не се случиха “, добави тя.

По думите ѝ в идващите държавни управления ще се появи потребността от комисия по проверки.

Манолова разяснява и избора на шеф на Българска народна банка. Според нея това, че обединението има две кандидатури не е добре. Тя акцентира, че нападките се случват от точно от техни представители, а разломите в обединението стават, поради кадрови или лобистки тематики. Според нея кандидатурата на Любомир Каримански е по-добра. Той е посочил качества на експерт, на човек, който умее да слуша и да води разговор.

На 2 май следва да бъде учредена новата партия „ Изправи се България ”, която ще бъде основана върху гражданската платформа „ Изправи се БГ ”, добави още тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР