Първи трофей за сините от 13 години Левски спечели Купата

...
Първи трофей за сините от 13 години Левски спечели Купата
Коментари Харесай

Левски победи ЦСКА с 1:0 и е новият носител на Купата на България

Първи трофей за " сините " от 13 години
Левски завоюва Купата на България! " Сините " надделяха ЦСКА с 1:0 на финала с гол на Илиян Стефанов-Нани в 58-та минута. Така бе комплициран краят на 13-годишната " поличба " - на Герена нямаше трофей от 2009 година. Тогава Левски стана за последно първенец. Днешният край се игра пред рекордните за последните повече от 15 години 40 600 почитатели на Националния стадион.

Eдинственото попадение в мача пристигна и след сериозна доза шанс, откакто ударът на Илиян Стефанов рикошира в крайници на бранител и топката влезе в мрежата на ЦСКА. Тогава след груба неточност на Лам Уелтън напредна рисково по фланга и опита удар. Топката рикошира в бранител и попадна във Филип Кръстев. Той подаде към Илиян Стефанов. Полузащитникът си настройки стопката и стреля, последва нов рикошет и резултатът стана 1:0 за Левски.

Въпреки шанса при гола, " сините " демонстрираха по-силни причини по време на дуела, пропуснаха и няколко чисти благоприятни условия за гол. В същото време ЦСКА не направи съвсем нищо за 90 минути на Националния стадион " Васил Левски ". На процедура " алените " не затрудниха нито един път излезлия с капитанската лента 18-годишен вратар на Левски Пламен Андреев. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР