Първи реакции на властта по новите санкции Магнитски. Те удариха

...
Първи реакции на властта по новите санкции Магнитски. Те удариха
Коментари Харесай

Първи реакции за новите санкции Магнитски. Гълъб Донев проговори

Първи реакции на властта по новите наказания „ Магнитски ”. Те удариха някогашният финансов министър Владислав Горанов от ГЕРБ, някогашния енергиен министър Румен Овчаров от Българска социалистическа партия, някогашният началник на АЕЦ „ Козлодуй ” Иван Генов, също от Българска социалистическа партия, водачът на „ Русофили ” Александър Малинов и Александър Николов.

-->
Служебното държавно управление държи на върховенството на закона и битката с корупцията в България и регистрира готовността за поддръжка в тази посока от партньорските страни Съединени американски щати и Англия, се споделя в позиция на кабенета.

Оповестената нова информация по световния закон „ Магнитски “ и режима на световните антикорупционни наказания на Англия е на първо място в пълномощията на правосъдната власт.

Както предходното служебно държавно управление, по този начин и актуалното е съществено ангажирано с тематиката за правосъдната промяна и битката с корупцията в България и работата в тази посока ще продължи, съгласно пълномощията, с които разполага изпълнителната власт.

Служебният кабинет ще внесе още веднъж в Народното събрание законопроектите, свързани с промяната в правосъдната система, които не бяха признати от 48-ото национално заседание, декларира още екипът на Гълъб Донев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР