Първи по рода си в Източна Европа кариерен център за

...
Първи по рода си в Източна Европа кариерен център за
Коментари Харесай

„JAMBA - Хъб на възможностите” обучава хора със специфични потребности


Първи по рода си в Източна Европа кариерен център за хора с разнообразни благоприятни условия - “JAMBA -  Хъб на опциите ” отвори в София. 
„ Центърът беше основан с огромното предпочитание, присъединяване на доста хора и бизнес организации. Основната му цел е да образова и поддържа хора с разнообразни благоприятни условия в натрупването на умения , пълномощия, които да им оказват помощ да бъдат по-конкуретоспособни и да се включат в пазара на труда ", сподели за БНР  Йоана Колева, ръководител на Фондация „ Сошъл Фючър ".

По думите ѝ организацията оказва помощ на хора с разнообразни благоприятни условия да се интегрират на пазара на труда.

" До момента сме интегрирали над 300 души в пазара на труда , обучили сме над 500 души ", добави в предаването „ Хоризонт до обед “ Йоана Колева.

Тя акцентира, че организацията има опция да организира образование на 50-60 души при естествена обстановка.

Имаме компютърни образования и софтуерна база за 35 души , опциите са огромни. Това, което е главно - да имаме причина да го вършим и предпочитание на претендентите. Нашите благоприятни условия са положителни, уповавам се да има от ден на ден претенденти, които желаят да се развиват ".

Кариерният център се намира в квартал „ Лозенец “,  улица „ Бунтовник “ 50. Можете да зададете въпроси и във Facebook страницата на организацията, която  е  “JAMBA -  Хъб на опциите ”.
Цялото изявление можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР