Първи голям концерт за българските представители в Евровизия Intelligent Music

...
Първи голям концерт за българските представители в Евровизия Intelligent Music
Коментари Харесай

Първи голям концерт за българските представители в Евровизия 2022

Първи огромен концерт за българските представители в Евровизия Intelligent Music Project в Торино. Тази вечер националните журита ще правят оценка песните от първия полуфинал.

Евровизия е в Италия и дава обещание същинско шоу. Intelligent Music Project са повече от подготвени да зададат рок-тона на състезанието.

" Някак си имаме още по-добро самочувствие и убеденост ", сподели Стоян Янкулов - Стунджи.

" Може би единственото нещо, което нормално си споделяме тъкмо преди да се качим на сцената, е да се забавляваме, като се изключи че би трябвало да представим 100 % от себе си ", сподели Рони Ромеро

" Дали едно жури ме прави оценка или 50 журита ме правят оценка, дали ме гледат 3 индивида или 300 000 индивида - това на сцената не ми въздейства на мен персонално. Свириш за сърцето, за душата, за Господа, както се споделя ", споделя Стунджи.

" Аз персонално считам, че ще бъда оптимално съсредоточен, тъй като имаме няколко заигравки с Димитър, с Рони ", сподели Славин Славчев.

" Със сигурност моята централизация на 9 ще бъде същата и като на 10 на полуфинала ", сподели Димитър Сираков.

" Имайки поради това, че нашето парче е много по-различно от всички останали може би и като включим и сценографията и самата сила, която ние предаваме на хората - мисля, че ще имаме триумф освен да отидем на финалите, само че да завоюваме едно хубаво място за България ", сподели Бисер Иванов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР