Първата тенис ракета на България Григор Димитров остана много щастлив

...
Първата тенис ракета на България Григор Димитров остана много щастлив
Коментари Харесай

Григор Димитров: Аз съм много горд българин!

Първата тенис ракета на България Григор Димитров остана доста благополучен след класирането си за ¼-финалите на шампионата на твърди кортове в Сан Диего (САЩ). Рано тази заран хасковлията се оправи по решителен метод с 6:1, 6:1 с №901 в света Аугустин Холмгрен от Дания.

Първоначално Григор трябваше да срещне 11-ия в света Феликс Оже-Алиасим, само че поради травма 21-годишнят канадец трябваше да се отдръпна.

„ Трябваше да се прегрупирам по допустимо най-бързия метод, само че се приготвих по същия метод за мача. Не би трябвало да подценяваш нито един противник и знаех, че би трябвало да се грижа само за моята страна на мрежата. Благодаря доста за поддръжката на почитателите, тъй като е доста прелестно да видиш по какъв начин публиката се завръща. Страхотно е, че феновете поддържат по подобен метод Аугуст, аз постоянно съм желал да отида в лицей и да съм част от подобен тим. Сериозната работа постоянно се отплаща и бих поискал на Аугуст да не не помни от кое място е тръгнал “, съобщи Гришо в изявлението си след дуела “.

„ Аз съм доста горделив българин и постоянно съм благодарен, когато виждам родните знамена по трибуните. Човек в никакъв случай не знае по кое време опцията ще му се открие и постоянно би трябвало да е подготвен и да се любува на това, което прави - това е спринт, а не маратон. Аз към този момент 12 години съм експерт и не спирам да се веселя на играта “, показа още Григор.

На 1/4-финалите той ще срещне руснака Аслан Карацев, който го победи на същата фаза на Australian Open по-рано тази година.

— danieldjenev (@dido404)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР