Първата среща винаги е стресираща. Изнервяме се, сърцето ни бие

...
Първата среща винаги е стресираща. Изнервяме се, сърцето ни бие
Коментари Харесай

5 лъжи, които е напълно приемливо да кажете на първа среща

Първата среща постоянно е стресираща. Изнервяме се, сърцето ни бие по-бързо и би било уместно да се представим допустимо най-добре, освен на външен тип. Естествено е, че се опитваме да угодим на индивида, който ни интересува. Това от време на време може да докара до леко оцветяване на действителността. Има няколко съществени неистини, които най-често се срещат на първи срещи, както от мъже, по този начин и от дами. 

Първата среща е среща, на която постоянно желаеме да се оправим добре. И това може да ни накара да оцветим малко действителността.

Ето 5-те най-често срещаните неистини, които могат да паднат тогава. 

1. " Ти беше този, който незабавно забелязах "

Очевидно е, че сте се срещнали при избрани условия. Това може да е на празненство с общи другари, на работа или даже в обществените мрежи. Той сигурно ще се зарадва, в случай че му кажете, че точно той е този, който незабавно притегли вниманието ви, макар че действителността може да е напълно друга. 

2. " Имам ужасно семейство и работа "

Ако желаеме да дадем всичко от себе си, ще приказваме в суперлативи за всички неща, които засягат живота ни. А работата и фамилията са едни от най-важните му детайли. Нищо чудно, че ще похвалите фамилията си, макар че от време на време сте изтощени от фамилни кавги с родителите ви и не се разбирате със сестра си от няколко години. 

3. Научнофантастични истории

Когато не се познавате добре, може да е мъчно да намерите тематики за диалог. Кажете, че ви интересува фантастичното, мистичното /въпреки, че доста добре знаете каква е истината/. Можете да започнете диалог да вземем за пример за свръхестествени феномени и да оцветите малко действителността. Също по този начин оставете колегата си да се потвърди и да види дали сте на една и съща " дължина на вълната ".  

4. " Този филм доста ми хареса "

Няма нищо неприятно да се опитате да угодите на някого и да му кажете, че се интересувате от нещо, макар че не е напълно по този начин. Може би не си коства незабавно да се преструвате на авто специалист, в случай че не знаете нищо за колите, само че нищо няма да се случи когато кажете, че сте харесали обичания му филм, макар че съвсем заспахте до момента в който го гледахте.

5. „ Беше ми прелестно да се срещнем “

Не всяка среща е сполучлива, изключително първата. Със сигурност обаче ще му бъде прелестно, в случай че все пак кажете, че ви е било прелестно да се запознаете. Не забравяйте, че всяка среща, даже провалена, ни прави по-опитни във времето.

Вие също ли сте ги употребявали? Бъдете умерено, тези неистини просто са почтени...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР