Първата съпруга на Румен Радев почерпила колеги и приятели за

...
Първата съпруга на Румен Радев почерпила колеги и приятели за
Коментари Харесай

Честито! Гинка Кесякова черпи за бебе

Първата брачна половинка на Румен Радев почерпила сътрудници и другари за появяването на бебе, научи HotArena .

Преди броени дни фамилията на Гинка Кесякова се е разширило с още един член . Екссъпругата на президента била на върха на щастието, че е станала вуйна за трети път.

Братът на Кесякова – Тошо, се е сдобил с трето момиченце , а повече от него и половинката му Цвети се вълнувала единствено лелята Гинка. Тя към този момент съумяла да зърне и прегърне третата си племенничка и даже си взела няколко почивни дни от работа, с цел да прекара време със фамилията си в родния Пловдив, където роднините ѝ живеят и до през днешния ден. Банкерката отрупала бебето с хубави дарове и нямала самообладание да пристигна време за дългия ѝ летен отпуск, част от който щяла да посвети на пеленачето и другите си две племеннички. Във всеки комфортен миг Кесякова бяга от натоварения си метод на живот в столицата или в планината, или в родния край.

Братът на някогашната брачна половинка на президента и фамилията му имали дом в Пловдив, откъдето в действителност преди време Радев взел първата си жена. В Града под тепетата живеела и работела като лаборантка в болница и нейната майка Добринка. Именно поради това Кесякова постоянно пътувала до провинцията, с цел да прекарва свободното си време с тях. Общите ѝ деца с президента също гостували на баба си, вуйчо си и дребните си братовчеди, а в обществените мрежи очевидно показват топлите си връзки един с различен.

По образеца на самата Гинка и брат ѝ решил да има повече от едно дете, макар че искрено съжалявал за разпада на брака ѝ и се надявал неговата връзка да не приключи по сходен метод. Най-тежко развода на Румен и Гинка претърпяла нейната майка. За сметка на това тя била извънредно грижовна баба и се радвала на наличието на всички внуци, предават от Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР