Първата ракета на страната Григор Димитров зае второ място в

...
Първата ракета на страната Григор Димитров зае второ място в
Коментари Харесай

Мениджърът на Григор Димитров Георги Стоименов: Вярвам, че му предстоят много хубави моменти

Първата ракета на страната Григор Димитров зае второ място в " Спортист номер 1 на България " за 2023 година в 66-ото издание на обичайна анкета на спортните публицисти след мощния сезон, който направи в мъжкия тенис. Наградата от негово име получи мениджърът му Георги Стоименов.

Двукратният победител в анкетата към този момент стартира новия сезон а шампионата в Бризбейн, където завоюва две победи против Анди Мъри и Даниел Алтмайер, с цел да се класира на четвъртфиналите на сингъл.

" От името на Григор постоянно е прелестно да се прави каквото и да било, тъй че доста се веселя и благодаря за номинацията и за наградата, несъмнено. Вярвам, че на Григор му предстоят доста хубави моменти ", сподели за Българска телеграфна агенция Стоименов.

" Пътят е дълъг. Тенисът е един от спортовете, който изисква дълготрайни старания, непрекъснати старания през цялата година и това го прави толкоз тежък и сложен. Но това е наш избор, тъй че не може да се оплакваме ", добави той.

" Желая на всички да бъдат здрави. Поздравления за организацията на събитието. Ще завърша с думите на един огромен български фабрикант, а точно: " Любов, труд и неизменност ". Благодаря ви от името на Григор Димитров и до нови срещи в сходни формати ", приключи Георги Стоименов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР