Първата ракета на България Григор Димитров по много неприятен начин

...
Първата ракета на България Григор Димитров по много неприятен начин
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: Гришо отказа да играе в Sofia Open 2019

Първата ракета на България Григор Димитров по доста противен метод разгласи, че няма да играе на шампионата по тенис в България - Sofia Open 2019. Гришо съобщи, че не вижда за какво има напрежение в това да не играе в " един частен шампионат ".

" За момента не наподобява доста добре (б.р. - шансът да играе в София). Решили сме да играем Ротердам и Акапулко. Знам, че може да е отчаяние, само че не виждам за какво би трябвало да има напрежение да играя в един частен шампионат ", сподели шокиращо Григор в Монте Карло пред bTV.

А за разочарованието на почитателите съобщи следното: " Разбирам го това нещо, те отново ще ме видят. Има неща, които желаеме да създадем в България. Това е частен шампионат. Защо би трябвало да вършим частен шампионат? Защо би трябвало да вършим частен шампионат, в случай че може да създадем освен това, да се даде късмет освен на АТР играчи, а на нашите си играчи, за българите, за какво да нямаме повече Фючърси и Чалънджъри в България? ", продължи хасковлията.

" Защо да не даваме късмет на множеството играчи? Ако се оказва помощ, дано се оказва помощ по верния метод ", приключи първата ракета на България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР