Първата ракета на България Григор Димитров допусна неприятна загуба с

...
Първата ракета на България Григор Димитров допусна неприятна загуба с
Коментари Харесай

Григор загуби от Кирьос на “Куйонг Класик”

Първата ракета на България Григор Димитров позволи неприятна загуба с 4:6, 2:6 от Ник Кирьос в срещата сред двамата от демонстративния шампионат “Куйонг Класик ” в Мелбърн, написа Sportal.bg.

Хасковлията сподели постоянна игра единствено доникъде на първия сет, само че по-късно не бе по никакъв начин безапелационен и противникът му изцяло справедливо стигна до триумфа. Това бе едвам втора загуба на Димитров от Кирьос в досегашните общо 5 срещи посред им.

Първият сет стартира изцяло равностойно. Всеки от двамата тенисисти печелеше без особени усложнения своето подаване и никой не успяваше да стигне до точка за пробив в първите осем гейма до 4:4.

Деветият гейм обаче не се разви по никакъв начин добре за Григор. Българинът загуби първите три точки при совето подаване и се стигна до 0:40 и три благоприятни условия за пробив за Кирьос. Гришо съумя да избави първите две от тях, само че по-късно при 30:40 той не съумя да вкара първия си сервис и Кирьос се възползва от това, с цел да направи първия пробив в мача.

След това представителят на домакините завоюва небрежно и своето подаване и по този начин затвори и сета в своя изгода с 6:4.

Вторият сет бе много по-различен. Още в третия гейм Кирьос стигна до късмет да пробие и незабавно се възползва от него.

Григор можеше незабавно да върне пробива още в идващия гейм, когато Кирьос позволи закъснение с 0:40. Австралиецът обаче избави и трите точки за пробив, последната с ас. След това Гришо имаше още два шанса да пробие, само че не се възползва и от тях и в последна сметка загуби гейма.

Последва нов слаб сервис-гейм за Димитров, който не завоюва нито една точка и го загуби на нула, а по-късно и Кирьос взе и своето подаване, с цел да поведе с 5:1.

Гришо съумя да направи загубата си малко по-почетна, печелейки идващото си подаване, само че в последна сметка австралиецът не позволи да се стигне до поврат и затвори мача в своя изгода с 6:2.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР