Първата половина на този месец се оказа много наситена с

...
Първата половина на този месец се оказа много наситена с
Коментари Харесай

Топ-10 на най-популярните смартфони за първата половина на месец октомври

Първата половина на този месец се оказа доста наситена с анонси на най-различни мобилни устройства. Освен това, някой флагмани точно в този момент се появиха в магазините и потребителите имаха още по-голям избор.
Ето за какво специалистите на GSMArena сформираха нов топ-10 на най-популярните смарт телефони за първата половина на месец октомври, който наподобява доста забавно.



Класацията е формирана на база интереса на потребителите към другите смарт телефони на територията на Европа. На първо място съгласно този рейтинг е Samsung Galaxy Note 8 , който се смята за еталонния флагман с Оценка за съвместимост Android. На второ място се е класирал Samsung Galaxy J7 Pro – нескъп бюджетен флагман, поддържащ всички най-нови технологии и стандарти, без да е оборудван с най-мощния хардуер.

На трето място е Гугъл Pixel 2, продажбите на който са планувани за втората половина на октомври. На четвърто място се намира относително евтиният Xiaomi Mi A1, с чист Android.



На пето място в рейтинга е китайският Oppo F5, показан единствено преди два дни, присъщ с безрамковия си екран и превъзходната предна камера. Шестото място е за Гугъл Pixel 2 XL и незабавно след него се намира iPhone X, ползата към който стартира да угасва.

Осмото място е за бюджетния Nokia 6, деветото за безрамковия Samsung Galaxy S8 и десетото – за Samsung Galaxy J7 Prime.

Можем да видим, че множеството от смарт телефоните в тази ранглиста са на Samsung, което не е за удивление.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР