Първата по рода си онлайн Парижка седмица на модата стартира

...
Първата по рода си онлайн Парижка седмица на модата стартира
Коментари Харесай

Безпрецедентна Парижка седмица на модата

Първата по рода си онлайн Парижка седмица на модата започва през днешния ден, понеделник, с липса на блестящи ревюта, подбудена от екзистенциалната рецесия поради ковид.

Парижката висша мода и мъжките седмици на модата са слети в едно цяло, като марките показват сбирките си посредством снимани филми и клипове, вместо да провеждат в миналото екстравагантните шоута.

Вирусът направи неосъществим обичайния формат на показване на подиума - в помещение, препълнено с хора под звуците на гръмк музика. Освен това той провокира невиждан опит за търсене на излаз в промишлеността и накара дизайнерите, които нормално не се включват в спорове, да призоват за гражданска война.
 

— 24 News HD (@24NewsHD)

Ив Сен Лоран да вземем за пример се отдръпна от Седмицата на модата в Париж, насрочвайки дефилета по-късно тази година.

Почитаемата френска марка „ Хермес “ обаче не се отхвърли от мъжките си шоута - които стартират в четвъртък - като пусна собствен филм в неделя. Ивиците са огромния шлагер на „ Хермес “ за мъжете идната пролет и лято, както и обичайна му кожа, несъмнено.

„ Диор “ задейства тежката артилерия за своето шоу на висша мода, което евентуално ще бъде най-важното събитие в понеделник. Той ще показа филм за мечтани рокли, ръчно направени, основани след хиляди часове старателна работа.
 

— FRANCE 24 (@FRANCE24)

Неговият помощник италианецът Маурицио Галанте също разчита на кино ентусиазъм за шоуто си по-рано през днешния ден.

„ За нас е огромен късмет да стигнем до по-широка аудитория “, сподели той. " И с филм евентуално хората ще са по-концентрирани върху облиците, а не върху това кой седи на първия ред ", добави той.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР