Първата ни ракета Григор Димитров вече е в Стокхолм за

...
Първата ни ракета Григор Димитров вече е в Стокхолм за
Коментари Харесай

Легенда на тениса хвали Гришо, той скромничи

Първата ни ракета Григор Димитров към този момент е в Стокхолм за присъединяване си в следващия шампионат от АТР и към този момент провокира възторг измежду локалните почитатели. Той е подложен под номер едно в главната скица, а една от шведските митове на тениса не пропусна да го похвали.

Става въпрос за Матс Виландер, който в последните години се изявява като анализатор и постоянно е вярвал в качествата на българската звезда. Затова и в този момент не пропусна да го похвали преди старта на присъединяване му в шампионата, на който завоюва първата си купа преди четири години.

"Григор идва тук с голямо самочувствие, което е и покрито. А това е идеалният метод да играеш в такива шампионати. Той има всички учредения да се усеща добре тук. Играта му е солидна, а и публиката е зад тила му, по тази причина разумно е любимец ", показа Виландер.

Гришо обаче реагира със невзискателност на тези хубаво думи по негов адрес и показа, че има много подводни камъни в схемата, които могат да го препънат в Стокхолм.

"Благодаря на Матс за хубавите думи, само че аз не желая да бъда считан за огромния любимец. Малко е неуместно, тъй като гледах схемата и в нея е цялостно със страхотни момчета, които сервират ужасно, а в Стокхолм това е значимо. "

"Сега настилката е по-бърза от други години, само че мисля, че ми подхожда. Ще ми би трябвало малко време да привикна с настилката. Само се надявам да стане малко по-топло в залата, само че знам, че уредниците са помислили и това не е мотив за терзание ", съобщи с усмивка Гришо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР