Първата ни ракета Григор Димитров победи Рафаел Надал с 6-3,

...
Първата ни ракета Григор Димитров победи Рафаел Надал с 6-3,
Коментари Харесай

Григор Димитров победи Рафаел Надал в демонстративен мач преди Уимбълдън

Първата ни ракета Григор Димитров победи Рафаел Надал с 6-3, 2-1 в подготвителен мач сред двамата преди старта на Откритото състезание на Англия идния понеделник. Новината заяви испанският публицист Мануел Санчес Гомес, който е участвал на спаринга.

Той отбелязва, че Матадорът е изпитвал усложнения с началния си удар, като доста рядко е вкарвал първото си подаване и е позволил голям брой двойни неточности, до момента в който нашият тенисист е бил безукорен при излизанията си на мрежата.

Двамата са решили да прекратят демонстративната среща при 2-1 за Григор във втория сет, като 31-годишният хасковлия е водил с пробив.

Рафел Надал и настоящият първенец Новак Джокович към този момент са в Лондон и се готвят интензивно за старта на Уимбълдън, който е на 27 юни.

На Ол Ингланд Клъб феновете няма да видят първите двама в международната класация Даниил Медведев и Александър Зверев. Руснакът е със възбрана да взе участие в шампионата поради нашествието на Украйна, а германецът лекува изкълчения си на Ролан Гарос гален.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР