Първата крачка към разбулването на мистерията с намерените в нунциата

...
Първата крачка към разбулването на мистерията с намерените в нунциата
Коментари Харесай

Първа крачка към разплитането на мистерията с намерените във ватиканската мисия в Рим кости?

Първата крачка към разбулването на мистерията с откритите в нунциата (посолството) на Ватикана в Рим кости може би е направена, написа английският в. Дейли мейл.

"Ние изрично можем да потвърдим, че откритите остатъци са на жена ", обявиха специалисти по правосъдна медицина за находката в дипломатическата задача на Светия трон в италианската столица. "Специалистите обаче не можаха да посочат нито възрастта, нито датата на гибелта, нито повода за кончината на починалата ", добави изданието от Обединеното кралство.

Костите възобновиха спекулациите към изгубването на 15-годишната Емануела Орланди. Дъщерята на чиновник на Банката на Ватикана бе оповестена за търсене през 1983 година и до момента няма никаква достоверна информация за нейната орис

Една от версиите бе стартирана от Мехмет Али Агджа. Мъжът, който стреля против папа Йоан Павел II на 13 май 1981 година, съобщи, че тийнейджърката е била отвлечена от български жители, симпатизирали на турската крайнодясна организация Сивите вълци. Целта е била Орланди да бъде разменена против причинителя на покушението против починалия глава на Римокатолическата черква.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР