Първата дама на САЩ Мелания Тръмп не е имала никакви

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп не е имала никакви
Коментари Харесай

Белият дом отрече Мелания Тръмп да се е срещала насаме с Ким Чен Ун

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп не е имала никакви секрети срещи със севернокорейския водач Ким Чен Ун, съобщи Асошиейтед прес. Белият дом направи уточняващо изказване по този въпрос, откакто на конференция във Франция, където взе участие в среща на Г-7, президентът Доналд Тръмп съобщи, че първата дама "е опознала " Ким и счита, че страната му "има голям капацитет ".

Говорителката Стефани Гришам сподели от борда на президентския аероплан, че Тръмп споделя със брачната половинка си мнението си по доста въпроси, в това число детайлности за "стабилните си връзки " с Ким.

"Първата дама не се е срещала с него, само че президентът има възприятието, че тя го е опознала ", се споделя в изказването на говорителката.

Тръмп съобщи, че евентуално ще се срещне с Ким, с цел да разиска нуклеарната стратегия на Пхенян.

"Мога да потвърдя, че първата дама на Съединени американски щати обича френско вино.” Това сподели Доналд Тръмп в отговор на въпрос дали ще анулира заканата си да таксува с високи мита френските виновност, откакто брачната половинка му Мелания им се е насладила при обиколката си към Биариц.

В края на срещата на Г-7 двамата с Макрон дадоха обща конференция. Тръмп обаче спря дотук и не отговори какво ще прави с митата.

По-рано бе обявено, че двете страни са стигнали до компромис по отношение на цифровия налог за американските софтуерни компании, с който Франция разгневи Белия дом.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР