Първата дама на САЩ, Мелания Тръмп, излезе с първи коментар

...
Първата дама на САЩ, Мелания Тръмп, излезе с първи коментар
Коментари Харесай

Мелания Тръмп с първи коментар след щурмуването на Конгреса

Първата дама на Съединени американски щати, Мелания Тръмп, излезе с първи коментар за събитията от предходната седмица с митинга, прераснал в офанзива на Конгреса в Съединени американски щати. В дълготрайно документално изказване под заглавие " Нашият път напред ", и в нейния акаунт в Туитър, тя първо отбелязва, че скърби и носи в сърцето си шестте жертви, умряли в размириците, измежду които и двама служители на реда.

" Разочарована съм и обезсърчена от случилото се предходната седмица. Намирам за срамно, че към тези трагични събития се появиха груби злословия, неоправдани персонални нападки и подправени заблуждаващи, обвинявания към мен ", казва още Мелания Тръмп, която бе подложена на медийни рецензии, че резервира безмълвие в дните след офанзивата. "

" Този път става въпрос само и единствено за изцелението нашата страна и нейните жители. Това не би трябвало да се употребява за персонална полза. ", разяснява през днешния ден тя

Мелания Тръмп декларира още, че безусловно осъжда насилието, разиграло се на Капитолия, и насочва молба към хората „ в никакъв случай да не вършат догатки и заключения, основани на цвета на кожата или да употребяват разнообразни политически идеологии като основа за експанзия и поквареност “.

Първата дама прикани хората да се съсредоточат върху това, което сплотява американците, а не върху това, което предизвиква разделяне.

„ Вдъхновяващо е да се види, че толкоз доста хора откриха пристрастеност и възторг в присъединяване си в избори, само че не би трябвало да разрешаваме тази пристрастеност да се трансформира в принуждение “, продължава тя.

В коментара си Първата дама не взема отношение по продължаващите разногласия за подстрекаването към размириците от предходната седмица, нито пък във връзка с апелите за задействането на процедура за инпийчмънт на Тръмп.
" За мен беше чест да ви послужвам като Първа дама. ", споделя в умозаключение, съпроводено от пожеланието " Бог да благослови всички и Съединените щати. "  

Последният ден на Тръмп, при положение, че не бъде отхвърлен или не подаде оставка, е денят на встъпването в служба на новоизбраният президент Джо Байдън, 20 януари, когато той ще постави и клетва. Тръмп съобщи предходната седмица, че няма да участва на предаването на властта.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР