Първата дама на САЩ - Джил Байдън стана причина всички

...
Първата дама на САЩ - Джил Байдън стана причина всички
Коментари Харесай

Когато Джил Байдън се целува пред очите на Джо Байдън с друг мъж

Първата дама на Съединени американски щати - Джил Байдън стана причина всички да приказват за нея. И то поради една целувка. Не става дума за такава сред нея и американския президент Джо Байдън обаче.
 Джо Байдън, Джил Байдън, Еманюел Макрон, Брижит Макрон и по какъв начин се забавляват двете фамилии
Колко близки са Джил Байдън и Брижит Макрон

Забавления по президентски

Джил Байдън в действителност целува брачна половинка на вицепрезидентката Камала Харис. Това се случва на особено събитие, тъкмо преди речта на Джо Байдън " За положението на съюза ". И както може да се чака, многочислените присъстващи остават изумени.

От направено видео, което с шеметна скорост се популяризира из обществените мрежи и медиите ясно се вижда, че първата дама Джил Байдън поздравява брачна половинка на Камала Харис - Дъг Емхоф, само че не с целувка по бузата, както може да се чака, а с такава по устните. Първата дама на Съединени американски щати да се доближава към Дъг Емхоф и след приятелско здрависване сред двамата следва бърза непринудена целувка по устните. Целувка, която доста хора в обществените мрежи дефинираха като " неприемлива ".
 Снимка 605747

" Целувчицата на съюза ", е ироничният коментар на New York Post. Според вестника няма подозрение, че двамата участници в сцената са се целунали по устните.

Fox News също излъчва видео с коментар " Джил Байдън и Дъглас Емхоф се целуват ". Келиан Конуей, която е консултант на Доналд Тръмп, употребява случая да направи връзка с рестриктивните мерки, наложени поради пандемията от Covid-19. " Да, вирусът си отиде ", написа Конуей в коментар, съпътстващ фотографията в Twitter.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР