Първата дама на САЩ Джил Байдън посети медицинския център Уолтър

...
Първата дама на САЩ Джил Байдън посети медицинския център Уолтър
Коментари Харесай

Отстраниха два участъка от кожата на Джил Байдън с ракови тъкани

Първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън посети медицинския център " Уолтър Рийд " в щата Мериленд, където ѝ беше направена хирургическа интервенция за лекуване на рак на кожата, при която бяха отстранени кожни ракови формирания, заяви персоналният доктор на американския президент Кевин О`Конър, представен от организациите.

 Оперират първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън, отстраняват лезия на кожата Виж още

По думите му е била осъществена по този начин наречената интервенция по метода на Мос за премахване на ракови тъкани над дясното око.

" Ще следим деликатно този сектор от кожата, до момента в който зараства, само че не чакаме да се наложат каквито и да било спомагателни процедури ", означи лекарят.

Операцията на Моос остава най-успешната и с минимум инвазивна техника за премахване на рак на кожата, като базално-клетъчен карцином и плоскоклетъчен карцином. Използва се сполучливо и при някои случаи на меланом, който е най-смъртоносната форма на рак на кожата.

 

Личният доктор на американския президент заяви още, че преди интервенцията е открит още един сектор от кожата на 71-годишната първа дама, в който са открити ракови тъкани, само че и той е бил отхвърлен.

Допълва се, че Джил Байдън " се усеща добре " след интервенцията. " По-късно денем тя ще се прибере в Белия дом ", добави О`Конър.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР