Първата българо-британска продукция Доза щастие е вдъхновена от биографичната книга

...
Първата българо-британска продукция Доза щастие е вдъхновена от биографичната книга
Коментари Харесай

Младата рок група от Ямбол Seconday е автор на водещата песен в Доза щастие

Първата българо-британска продукция " Доза благополучие " е въодушевена от биографичната книга " Падение и избавление ", която споделя за 7 години от живота на младата майка Весела и нейната щерка Валя. Филмът ще се завърти от 8 ноември по киноекраните в цяла България.

Основната музикална тематика, както в филмовия откъс, по този начин и във кино лентата, е озаглавена " Sweetest Silence " и е дело на млада рок група от Ямбол. Георги Георгиев (вокал и китара), Ивайло Борисов (барабани) и Веселин Миланов (бас) основават " Seconday " през 2015 година с концепцията да свирят същинска рок музика. През април 2019 година издават първото си независимо EP " April`s Uprising ". Автор на текста на песента в " Доза благополучие " е вокалистът на групата Георги Георгиев. В него се преплитат тематиките за обич, мощ, разлъка и самотност.

Премиерата на видеоклипа към " Sweetest Silence ", основан под режисурата на Яна Титова и сниман от оператора Мартин Балкански, се състоя на 4 ноември, а песента може да бъде открита в ютюб, спотифай, фейсбук и други В саундтрака към кино лентата попадат и песни на реализатори като Placebo, Hayes & Y, Jin Monic, Рут Колева, Хилда Казасян и Васил Найденов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР