В Люлин се разгоряла истинска войни между съседи за паркоместа

...
В Люлин се разгоряла истинска войни между съседи за паркоместа
Коментари Харесай

Стрелба по автомобил в София! Дупка зее на вратата до кошчето на 4-годишно момиче

В Люлин се разгоряла същинска войни сред съседи за паркоместа

4-годишно момиченце от София едвам не стана жертва на злопаметен стрелец. Пред бТВ татко му сподели следите от изстрелите по вратата на колата. Оказва се, че на сантиметри от тях стои детското кошче. 

„ Дъщеря ми зададе въпроса от какво е дупката и когато й обясних, че евентуално с револвер, ме пита „ ами, тате, в случай че аз бях в колата, какво щеше да стане “, споделя Ивайло Колегов.

Той е пуснал в обществените мрежи на Люлин пост и умолява всеки, който е видял стрелеца с въздушната пушка или револвер, да се свърже с него и да даде информация за злодея. 

„ По формулировка по празниците хората стават по-добри и смирени. Случи се обаче тъкмо противоположното в софийския квартал Люлин “, разяснява пък водещият на „ Тази заран “ Златимир Йочев. 

Стрелбата по автомобил в столичния квартал Люлин станала на Велика събота пред детски център, посочи той.

Ивайло паркирал автомобила си в границите на няколко минути, а по-късно разкрил две дупки от въздушно оръжие на една от вратите и то там, където 4-годишната му щерка стои на детска седалка.

Потърпевшият посочи, че това е станало в 11 часа сутринта. 

„ В детския ъгъл имаше частно празненство. Питахме по кое време то ще свърши, с цел да може да отидем. Колата ни остана пред блока не повече от 10 минути. Когато се върнах, разбрах за стрелбата “, прибавя той.

„ Други пострадали от сходни действия ми споделиха, че имало хора в блока, които са си разчертали местата на улицата и решили, че са техни. Там ставали същински войни сред съседите “, сподели още мъжът. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР