Израел извърши нощни въздушни удари над Рафах и каза, че

...
Израел извърши нощни въздушни удари над Рафах и каза, че
Коментари Харесай

Израел отхвърли предложението за прекратяване на огъня, прието от Хамас

Израел извърши нощни въздушни удари над Рафах и сподели, че предлагането за преустановяване на огъня, признато от Хамас, е „ надалеч от нужното условие на Израел “, защото интернационалните медиатори и публични лица се борят да продължат договарянията за прекъсване води война в Газа.

Военният кабинет на Израел гласоподава в понеделник за продължение на интервенцията в Рафа, градът в южната част на Газа, който счита за последната цитадела на Хамас, за „ оказване на боен напън върху Хамас, с цел да насърчи освобождението на нашите заложници и другите цели на войната ”.

Офисът на министър-председателя Бенямин Нетаняху сподели, че държавните медиатори ще вземат участие в по-нататъшни договаряния, „ с цел да изчерпят опцията за реализиране на съглашение при условия, допустими за Израел ”. Нетаняху сподели, че ще продължи офанзивата против град Газа със или без договорка за освобождение на десетки израелски заложници, държани от Хамас. терористични цели в източен Рафах в южната част на Газа. обилни проп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР