Първа загуба за Милан от началото на сезона в италианската

...
Първа загуба за Милан от началото на сезона в италианската
Коментари Харесай

"Милан" рухна в спектакъл с "Фиорентина", Ибрахимович не стигна

Първа загуба за " Милан " от началото на сезона в италианската Серия " А "! " Росонерите " отстъпиха с 3:4 при гостуването си на " Фиорентина " в зрелищен дуел от 13-ия кръг.

" Виолетовите " поведоха след четвърт час игра с гол на Алфред Дънкан. Попадението пристигна поради груба неточност на вратаря Чиприан Татарушану, който хвана топката при корнер и след това я изпусна.

В добавеното време Рикардо Сапонара - някогашен състезател на " Милан ", направи резултата 2:0 с красиво осъществяване, а Влахович означи трето попадение в 60'.

Звездата на " росонерите " Златан Ибрахимович запази очакванията на отбора с два гола в границите на 5 минути сред 62' и 67', Влахович обаче вкара за 4:2 в интерес на " Виола " в 85'.

Дълбоко в добавеното време Лоренцо Венути от домакините си означи трагичен автогол, с който бе завършен крайният резултат.

С успеха " Фиорентина " се изкачи до шестата позиция с актив от 21 точки, а " Милан " остава на второ място с 32 точки и по-слаби индикатори от " Наполи ", който е с мач по-малко.

В 14-ия кръг " Милан " приема " Сасуоло ", до момента в който " Фиорентина " гостува на " Емполи ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР