Първа по рода си среща проведоха областните управители на Кюстендил,

...
Първа по рода си среща проведоха областните управители на Кюстендил,
Коментари Харесай

Проведе се първа по рода си среща на областните управители на Кюстендил, подписан бе Меморандум за създава на Клуб на областните управители

Първа по рода си среща организираха регионалните шефове на Кюстендил, заемали поста на губернатори от основаването на администрацията през 1999 година до наши дни. На срещата се отзоваха Людмил Спасов (заемал поста август 2001 - ноември 2003 г.), Десислава Златкова (в.и.д. ноември - декември 2003 г.), Гергана Михайлова (в.и.д. юни 2013 г.), Йордан Татарски (февруари - май 2017 г.), Виктор Янев (ноември 2014 - февруари 2017 година и май 2017 година - май 2022 г.), Катя Димитрова (януари - август 2022 г.) и актуалният регионален инж. Александър Пандурски. Бившите губернатори, които не съумяха да участват - Даниела Петрова (Годинова), Владислав Стойков, Иван Каракашки и Йордан Стаменов, поздравиха за положителната концепция и пожелаха триумф на самодейността. Почетена бе и паметта на умрелите регионални шефове: Малин Панайотов, Любомир Дермански и Любомир Анчев.



“Благодаря ви, че се отзовахте и приехте поканата за срещата. Дължим почитание на сътрудниците, заемали поста преди нас. Всеки е поел виновната служба, идвайки със своя професионализъм, предпочитание да бъде потребен за жителите на област Кюстендил и да свърши оптимално добре своята работа. Всеки регионален шеф е съхранявал и градил положителния имидж на администрацията. Убеден съм, че всеки от вас може да даде още от себе си под формата на препоръки, хрумвания, познания и скъп опит ”, съобщи актуалният регионален инж. Александър Пандурски. Той помоли неговите сътрудници да споделят хрумвания и препоръки, които могат да бъдат скъпи и потребни за работата на администрацията.



Присъстващите на срещата подписаха Меморандум за съгласие за основаване на Клуб на регионалните шефове на област Кюстендил. Заемалите поста през годините ще се събират регулярно,
с цел да споделят хрумвания, визии и препоръки за развиването и ръководството на района. Статутът на Клуба на регионалните шефове е на непринуден консултативен орган. Целта на Клуба е да обезпечи успеваемост и резултатност на ръководството на обществените каузи на регионално равнище посредством обмяна на познания, умения и опит. Основните правила в активността са: доброволност на членството; бистрота и неприкритост в общественото пространство; правда и целесъобразност; почтеност и отговорност; взаимна осведоменост, оказване на помощ и подпомагане.

“Радваме се, че успяхте да ни съберете. Поздравяваме ви за концепцията. Ключът към триумфа е когато се сплотяват знанията, уменията и опитът. Нека област Кюстендил бъдем иноватори в страната ”, обявиха присъстващите на срещата в Областна администрация.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР