Партньори на БСП се опитват да притоплят стар донос за

...
Партньори на БСП се опитват да притоплят стар донос за
Коментари Харесай

БСП с опит да притопли стар донос за Мария Габриел


Партньори на Българска социалистическа партия се пробват да притоплят остарял донос за кандидат-премиерът Мария Габриел. От Сдружение Дискусионен клуб за обществена локална политика са внесли сигнал до основния прокурор за спор на ползи със задна дата. Въпросното съдружие е член на Народно събрание на Българска социалистическа партия, като негов началник е кандидат-депутатът Борислав Цветков, който не съумя да влезе в Народното събрание, напомня „ 19 минути “.   

В сигнала им се показва, че тя е била наемател на общинско жилище в столицата по времето, когато е била евродепутат. Историята е от 2010 година когато Габриел подписва контракт с дъщерна компания на общинското сдружение Столични парцели. Така тя наема апартамент от 128 кв. м в кв. Лозенец, с наем от 400 лева През 2014 година като общински консултант от Българска социалистическа партия Николай Белалов пита в писмо Столичната община дали евродепутат наема общинско жилище.

Официалният отговор от там е негативен, само че съгласно социалистите това не е по този начин. Според Българска социалистическа партия официално въпросният апартамент не попада към по този начин изброените категории „ общински жилища “, само че пък е в капитала на комерсиално сдружение, което е благосъстоятелност на Столичната община.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР