Партийните водачи на ГЕРб-СДС, БСП, ДПС и БВ ще се

...
Партийните водачи на ГЕРб-СДС, БСП, ДПС и БВ ще се
Коментари Харесай

Лидерската среща ще събере Борисов, Нинова, Карадайъ и Янев

Партийните водачи на ГЕРб-СДС, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и БВ ще се включат в лидерската среща, свикана от Българска социалистическа партия поради третия мандат за кабинет.

От Политическа партия, Демократична България и „ Възраждане “ отхвърлиха да вземат участие. Това значи, че ориста на мандата ще вземат решение единствено Бойко Борисов, Корнелия Нинова, Мустафа Карадайъ и Стефан Янев.

Няма изгледи, че ще се реализира единодушие за постоянно държавно управление. Герберите неведнъж обявиха, че имат решение на партийния си конгрес, че няма да ръководят дружно с левицата. В Движение за права и свободи считат, че страната отива към предварителни избори. БВ към този момент се лимитират с това да припомнят позицията си, че зад едно бъдещо държавно управление би трябвало да стои съдружно съглашение – а за такова никой не приказва.

Всъщност, поръчката за присъединяване на Борисов е единственото, което прави усещане от идната среща. Водачът на герберите не е идвал в Народното събрание от времето на последния си кабинет, чийто мандат завърши при започване на 2021 г.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР