Партията тръгва в пълна мобилизация към изборите. Днес Националният съвет

...
Партията тръгва в пълна мобилизация към изборите. Днес Националният съвет
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Напълно готови сме за една позитивна и добра кампания

" Партията потегля в цялостна готовност към изборите. Днес Националният съвет утвърди водачите на листи, местата на гражданска квота и съдружни сътрудници. Избрахме Предизборен щаб, приехме обединението, с която ще участваме на изборите. Определихме график за осъществяване на Общинските конференции и подреждането на листите след лидера от локалните структури. "

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в изказване за медиите след края на съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

И продължи:

" След откриването на акцията на Бузлуджа и след тези дейности сме към този момент изцяло подготвени за една положителна и добра акция. Остави ни платформата, по която прецизираме още някои елементи.
Приехме позиция на Националния съвет във връзка с тримата министри, членове на Националния съвет в служебния кабинет. Тя е, че се разграничаваме от членовете на Националния съвет, назначени за министри в нарушаване на Устава на партията. Не носим политическа отговорност за техните дейности оттук насетне, както и на цялото държавно управление. Смятаме за неприемлива намесата на президентската институция във вътрешнопартийни каузи на политически партии, които и да са те, и в частност на Българска социалистическа партия. Тези, които са назначени за министри, заместник-министри, регионални шефове и заместник-областни шефове вземат участие в това държавно управление в персоналното си качество, а не с мандат на Българска социалистическа партия и не като представители на партията. "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР