Партията няма проблем с кадрите. Депутатите, които се кандидатират за

...
Партията няма проблем с кадрите. Депутатите, които се кандидатират за
Коментари Харесай

Искра Михайлова: Шансовете ми да спечеля са големи, виждам неодобрение на старозагорци към настоящото управление

„ Партията няма проблем с фрагментите. Депутатите, които се кандидатират за кметове, добре познават районите си, натрупали са опит, контакти и към този момент имат опцията да са задоволително готови да ръководят една община – това е доста комплицирана задача “.

Това сподели в предаването „ Тази заран “ Искра Михайлова, депутат от „ Възраждане “ и  кандидат за кмет на Стара Загора.

Настоящият кмет е единствен претендент

„ Имаме кой да замести тези хора – те се образоват към нас и са към нас непрестанно. Решаването на локалните въпроси постоянно опира до националната власт “, добави тя.

„ Не мисля, че митингът на енергетиците е проблем. Това е част от неговото решение. Аз съм признателна на тези хора, че сега обръщат внимание на цялата българска общност върху това, което ние от „ Възраждане “ се опитваме да създадем за топлоелектрическите централи и мините “, акцентира Михайлова.

Собственици на огромни компании и предприятия поучават своите чиновници да гласоподават за избрана партия

„ Моите съграждани ме познават от времето преди да бъда политически дейна. Бях деен жител с гражданска позиция. Имах дела, които съм отстоявала преди да бъда в политиката. Всяко нещо, което съм декларирала, че ще върша, съм го правила. Не ми се губи ефирно време да споделям нещо, което считам, че за моите съграждани е ясно “, добави претендентът за кмет от „ Възраждане “.

„ Смятам, че възможностите ми да печеля са огромни. Предходният път завоювах 2,4% (на локалните избори през 2019 година – бел. ред.), само че би трябвало да отбележим, че разликата оттогава до в този момент е голяма. За тези 4 години аз съм работила доста. Партията ни е развила себе си като политическа организация. Ние сме третата политическа мощ в страната и първата по величина политическа партия като утвърждение на гласоподавателите, защото първите две са обединения “, разяснява Искра Михайлова.

„ Многократно сме поставяли въпроса на всеки един Министерски съвет, резултат няма “, уточни Камелия Нейкова

„ Виждам голямо отрицание на старозагорци към актуалното ръководство. Смятам, че аз получавам голямо утвърждение поради работата, която правя през последните четири години. Не съм поемала доста задължения, само че за сметка на това съм се постарала да бъда оптимално потребна и считам, че това е било оценено “, сподели още тя.

„ Има неща, които няма по какъв начин да останат незабелязани в нашата община. Стара Загора е географски център на страната. Икономическото развиване на общината не е позитивно. Областният център изостава стопански от по-малки общини в региона. Има пояснение за Раднево и Гълъбово, където е енергийният комплекс, само че ние изоставаме и от Казанлък. Няма по какъв начин старозагорци да не виждат. Икономическа тежест е и огромният брой обитаеми места в общината – 50 на брой. Еврофондовете не покриват развиване за общини като нашата. Стара Загора умее да усвоява. Управлението на ГЕРБ съумява извънредно добре да усвоява. Резултатите с асимилиране са забележими. Каня всеки да пристигна и да види каква е инфраструктурата в Стара Загора “, добави тя.

Румен Радев разяснява, че не е знаел, че има поръчка за такива от страна на миньорите

„ На нас в този момент ни се оферират едни европейски средства по Плана за възобновяване и резистентност или по Фонда за обективен преход във връзка с териториалните проекти. За да вземем тези средства, би трябвало да затворим работещо и без значение произвеждане на електрическа енергия, което е основно за района и за страната. Не, не желаеме тези средства. Искаме да имаме опцията нашата страна да бъде енергийно самостоятелна “, изясни претендентът за кмет на Стара Загора от „ Възраждане “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР