Партията настоява ЦИК да ограничи броя на подаваните онлайн заявления

...
Партията настоява ЦИК да ограничи броя на подаваните онлайн заявления
Коментари Харесай

„Възраждане“ пак запяха изтъркана песен: Българската държава е заложник на няколко IP адреса

Партията упорства ЦИК да ограничи броя на подаваните онлайн заявки от един IP адрес в чужбина
„ Възраждане “ упорства Централната изборна комисия (ЦИК) да ограничи броя на подаваните онлайн заявки от един IP адрес в чужбина. Това съобщи Петър Петров - заместник-председател на „ Възраждане “, който добави, че има сигнал в прокуратурата за операции на изборния развой.

Той уточни, че в последната една година се забелязвало фрапантно нарастване на онлайн заявките, които се подават за разкриване на секции в една страна, отвън рамките на Европейския съюз. По думите му от 48 IP адреса са подадени над 11 хиляди заявки, а единствено от едно IP са подадени 1053 заявки. 

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов разяснява, че българската страна е пленник на няколко IP адреса. Ние знаем, че тези заявки са пускани от София, от региона на църквата „ Св. Неделя “, сподели Костадинов.

Петър Петров обясни, че ЦИК може със свое решение да уреди подаването на онлайн заявки да става от IP адрес, който се намира отвън страната и броят на признатите заявки да бъде стеснен до един. 

„ Подадени са 21 009 онлайн заявки на предходните избори, а на последните избори са 26 019. Поискахме от прокуратурата да ревизира дали тези заявки са подадени от еднакъв IP адрес ”, означи Петров и акцентира, че „ когато прокуратурата и ДАНС ревизират сигнал на „ Възраждане ”, те получавали един хвърчащ лист. 

„ Фактите приказват, че една партия - Движение за права и свободи, получава гласовете от Турция ”, безапелационен бе той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР