Партията на Слави Трифонов Има такъв народ няма да работи

...
Партията на Слави Трифонов Има такъв народ няма да работи
Коментари Харесай

Има такъв народ се зарече да не работи с партии от настоящия парламент

Партията на Слави Трифонов " ИТН " няма да работи в идващия парламент с обединенията, които участват в сегашния. " Ще работим с партии, уповавам се, които влязат - други, а не тези, които са вътре. Тези от статуквото - някак си не е морално, хора, които считаме за нарушители и хора, които считаме за некадърни, да работим с тях ", разгласи зам.-председателят на партията Тошко Йорданов в четвъртък по време на онлайн среща с Българската стартъп асоциация.

Слави Трифонов не участва на срещата, само че на нея за пръв път се появиха обществено хора, ангажирани с подготовката на предизборната стратегия на " ИТН ". До момента познатите от лица от партията са единствено сценаристите на Слави, познати от телевизионния екран.

Самата предизборна стратегия ще бъде показана след регистрацията в ЦИК. Партията предлага директен избор на основния прокурор. Обещава данъчни тласъци за започващи компании. Първата ѝ задача е компаниите да могат да развиват своята активност, " без да има всички тези предпоставки за корупционни механизми, за неща, които могат да го стопират ". Предвижда също основаване на особено ведомство с сан на министерство, което да се занимава с нововъведения и научно-изследователска и развойна активност, директно използвана в действителната стопанска система.

Сред целите е и цялостна промяна на здравната система и смяна в метода за справяне с Covid рецесията.

" Определено няма да постъпим както сегашните ръководещи, т.е. когато имаме здравна рецесия, обвързвана с респираторно вирусно заболяване, медицинските препоръки, ограничения и дейности би трябвало да бъдат давани от хора, които се занимават с вируси и имунолози, а не от хирурзи. Това е обвързвано и с стопанска система, което значи, че би трябвало екипът да бъде подплатен и от икономисти и финансисти, тъй като всяка една мярка коства пари. Здравната ни система по този начин или другояче се нуждае от изцяло реформиране ", сподели Тошко Йорданов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР