Партията на Найджъл Фараж Реформирай Обединеното кралство, бившата Брекзит, се

...
Партията на Найджъл Фараж Реформирай Обединеното кралство, бившата Брекзит, се
Коментари Харесай

Партията на Найджъл Фараж уволни свой кандидат за неактивност, оказва се, че той е починал

Партията на Найджъл Фараж " Реформирай Обединеното кралство ", някогашната " Брекзит " , се извини, откакто обществено уволни един от своите претендентите за изборите за " неактивност ". Всъщност се оказа, че той е умрял, съобщи " Политико ".

" Реформирай Обединеното кралство " призна, че не знаела, че Томи Кокуел , уволненият претендент, е умрял преди два месеца.

" Не можем да си позволим хората да не вършат нищо в годината на изборите ", споделя представител на партията пред локалния новинарски център York Press.
 Няма доказателства, че банки във Англия закриват сметки заради политически убеждения
Няма доказателства, че банки във Англия закриват сметки заради политически убеждения

Обаче е нужен по-подробен надзор

Говорителят на партията Гауейн Таулър споделя, че е " ужасяващ от направената неточност " . Той бил наскърбен, че заради незнаение не е осъзнал " повода за неговото (на Томи Кокуел - б.р.) безучастие ". " Трябва да е било извънредно за фамилията му да прочете за това по метода, по който беше показано в пресата ", прибавя той

Партията " Реформирай Обединеното кралство " беше учредена от Найджъл Фараж през 2021 година, само че той се отдръпна малко след основаването й и сега се управлява от Ричард Тайс.

Не е несъмнено дали Фараж ще се върне на управителна служба преди изборите тази година.

Според изследване на публичното мнение партията е с няколко % след тази на премиера Риши Сунак , само че " Реформирай Обединеното кралство " си смъкнаха % поради серия от гафове.

Един от претендентите им беше изпъден, тъй като е направил коментар в поддръжка на канибализма и предложил някогашният министър на защитата на Обединеното кралство Бен Уолъс " да бъде оставен да почине " в Афганистан, до момента в който няколко други претенденти бяха отхвърлени поради обидни мнения в обществените медии.

Друг техен претендент е заключил, че на нарушителите би трябвало да бъдат " отнети органи ".
 Партията
Партията " Брекзит " към този момент е " Реформирай Обединеното кралство "

Фараж настоя, че Кралството се нуждае от промени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР