Партията "Единна Русия", от която са излъчени президентът Владимир Путин

...
Партията "Единна Русия", от която са излъчени президентът Владимир Путин
Коментари Харесай

След инцидент в самолет: Партията на руската власт ще бди над поведението на депутатите си

Партията "Единна Русия ", от която са излъчени президентът Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила и министър председателят Дмитрий Медведев Дмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 година в... към профила, ще вкара строги правила за държание на депутатите, определени от листата, написа нюзру.

Законодателите в двете камари на федералния парламент и техните сътрудници на локално равнище, ще се регистрират за своята работа в централата на "Единна Русия ". "Партийното управление ще следи изкъсо и за държанието на депутатите и ще им постанова санкции за непристойно държание и накърняване на моралния образ на политическата групировка ", съобщи генералният секретар на партията на съветската власт Андрей Турчак.

Поводът за предлаганите ограничения са доста кавги с депутати. Така да вземем за пример някогашният парламентарист от Държавната дума (долната камара на Народното събрание в Москва) Александър Хищейн подвигна скандал на самолетни стюарди във очевидно нетрезво положение през 2014 година Той бе заставен да подаде оставка поради случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР