Партията е консолидирана, в БСП няма никакво разединение, това е

...
Партията е консолидирана, в БСП няма никакво разединение, това е
Коментари Харесай

Александър Симов: В БСП няма никакво разединение

" Партията е консолидирана, в Българска социалистическа партия няма никакво разцепление, това е единствено медийно изказване. Резултатът от изборите неприятно ще изненадат всички, които считат, че левицата е разграничена. " Това разгласи в предаването „ Тази сутрин” депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов във връзка мненията след последния пленум на партията, на който Елена Йончева победи във вътрешни избори Сергей Станишев и ще е лидер на листата на социалистите на евровота.
В левицата има хора, които са разочаровани от това, че Станишев не е определен за лидер на листата, само че те са 0,01%, посочи Симов.
Според него предлагането на водача на ПЕС пленума да дефинира водещата двойка за листата не е бил проект за обединяване, а предложение за договорка. Не възприемам нетърпението на Станишев навръх този пленум да бъде посочен като втори или първи, добави депутатът.
Националният съвет ще реши дали Станишев изобщо ще участва в листата на Българска социалистическа партия на изборите за Европейски парламент, подсети Симов. Той персонално се е разочаровал от държанието на водача на ПЕС и не е сигурен дали би дал своя вот за него.
Относно неналичието само че връзка сред Сергей Станишев и водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова той сподели: „ Когато има нарушен разговор, в никакъв случай не е отговорна единствено едната страна”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР