Партия Възраждане призова управляващите в лицето на ПП-ДБ да подкрепят

...
Партия Възраждане призова управляващите в лицето на ПП-ДБ да подкрепят
Коментари Харесай

Костадинов зове ПП-ДБ да подкрепят кандидатите на Възраждане за шефове на институции

Партия " Възраждане " прикани ръководещите в лицето на ПП-ДБ да поддържат претендентите на " Възраждане " за председателските места на Сметната палата, Българска народна банка и другите институции с претекста, че обединението Политическа партия и ГЕРБ са негодни за ръководство. 

 

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов дефинира обстановката от през днешния ден като невиждана с напускането на пленарната зала на групата на ПП-ДБ. 

 

“За първи път ставаме очевидци по какъв начин мандатоносителят и ръководещият избяга от работа. Това е невиждано и най-доброто е мандатоносителят да се откаже от ръководството. Очевидно, че не знае по какъв начин да ръководи и е комплициран като заслон на ръководещите ГЕРБ и Движение за права и свободи ”, съобщи Костадин Костадинов, водач на Възраждане.

“Ако тези представители на ръководещата групировка ПП-ДБ предложенията на ГЕРБ за установяване на процедурните правила нямаше да бъдат признати. Със своето излизане от зала на процедура ПП-ДБ помогнаха на ГЕРБ и Движение за права и свободи ”, сподели още Костадинов и продължи: Ние ще предлагаме наши представители за Българска народна банка, Сметната палата и НЗОК. Те ще бъдат представени още идната седмица. 

 

" Ако ПП-ДБ нямат свои претенденти, каквито явно нямат, в случай че нямат нужния кадрови капацитет, какъвто очеизвадно нямат, ние имаме! Имаме претенденти, почтени експерти с впечатляваща биография, с безупречна политическа линия, дано да поддържат тях, тъй като в противоположен случай за следващ път ще потвърдят, че са патерица на ГЕРБ и на Движение за права и свободи. Те имат два избора: или поддържат " Възраждане ", или потвърждават, че са патерица на ГЕРБ и Движение за права и свободи, въпреки, че мисля, че е ясно какво ще се случи, тъй като предвид на това, че през днешния ден излязоха от залата, действително те помогнаха на ГЕРБ и Движение за права и свободи, каквато е ролята им като патерица в ръководството ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР